للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
4 مشترك
صفحة 1 من اصل 1
للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
إذا عجنتي العجينه حطيها في كيس نايلون .
2- عند عمل السلطة لا تضعي عليها الملح والليمون إلا في الأخير لكي لا تذبل الخضار .
3- الموز ضعيه في قصدير حتى لا يسود .
4- عند القلي لا تضعي البطاطس إلا والزيت حار لكي لا يتشرب البطاطس الزيت ويجب رش الزيت بملح قبل وضع الخضار لكي لا يتطاير الزيت .
5- يجب أن تنخلي الدقيق قبل عمل أي صنف .
6- عند سلق المكرونة ضعي ملعقة من الزيت حتى لا تلتصق .
7- عند عجن أي عجينه فيها خميرة اعجنيها بماء دافئ .
8- لكي لا تكون رائحة السمك المقلي مزعجة ضعي حلقات من الليمون أو البرتقال في المقلاة .
9- لكي لا تحترق الزبدة عند قدحها ضعي معها زيت نباتي .
10- يجب أن يزال الريم أثناء طبخ اللحم لكي لا يسود .
11- لكي لا تدمع عيونك من تقطيع البصل ضعيها في الفريز عشر دقائق .
12- يجب وضع الثوم في ماء دافئ لكي يسهل تقشيره .
13- لكي تعرفي أن البيض فاسد ضعي ماء في قدر فإذا طفح فهو فاسد .
14- عند تقطيع الباذنجان ضعيه في ماء وملح لكي لا يسود
ارجوا لكم الإستفادة
__________________
2- عند عمل السلطة لا تضعي عليها الملح والليمون إلا في الأخير لكي لا تذبل الخضار .
3- الموز ضعيه في قصدير حتى لا يسود .
4- عند القلي لا تضعي البطاطس إلا والزيت حار لكي لا يتشرب البطاطس الزيت ويجب رش الزيت بملح قبل وضع الخضار لكي لا يتطاير الزيت .
5- يجب أن تنخلي الدقيق قبل عمل أي صنف .
6- عند سلق المكرونة ضعي ملعقة من الزيت حتى لا تلتصق .
7- عند عجن أي عجينه فيها خميرة اعجنيها بماء دافئ .
8- لكي لا تكون رائحة السمك المقلي مزعجة ضعي حلقات من الليمون أو البرتقال في المقلاة .
9- لكي لا تحترق الزبدة عند قدحها ضعي معها زيت نباتي .
10- يجب أن يزال الريم أثناء طبخ اللحم لكي لا يسود .
11- لكي لا تدمع عيونك من تقطيع البصل ضعيها في الفريز عشر دقائق .
12- يجب وضع الثوم في ماء دافئ لكي يسهل تقشيره .
13- لكي تعرفي أن البيض فاسد ضعي ماء في قدر فإذا طفح فهو فاسد .
14- عند تقطيع الباذنجان ضعيه في ماء وملح لكي لا يسود
ارجوا لكم الإستفادة
__________________
ليالي- عضو نشيط
-
عدد الرسائل : 542
العمر : 37
الوظيفة : فنانه
المزاج : اكل الشوكولاتا
تاريخ التسجيل : 22/01/2008
رد: للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
مش حكيتلك انك حجتنا الحنوووووووووووووون
شو يا شيف تسلم ايدك
مستنى الطبخات التانية
بلكي يوم ببعتلك اكلة فلسطيني
شو يا شيف تسلم ايدك
مستنى الطبخات التانية
بلكي يوم ببعتلك اكلة فلسطيني
عاشقة الجنان- مـــــــــشــرفة
- عدد الرسائل : 637
العمر : 34
الوظيفة : طالبة
المزاج : بخنجر الصمت مذبوحة
تاريخ التسجيل : 18/01/2008
رد: للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
ميرسي يا عاشقه قوي علي زوقك
ومستنيه منك الاكله الفلسطينيه
واكيد هاتبقي حلوه
عشان من احسن بلد
ومستنيه منك الاكله الفلسطينيه
واكيد هاتبقي حلوه
عشان من احسن بلد
ليالي- عضو نشيط
-
عدد الرسائل : 542
العمر : 37
الوظيفة : فنانه
المزاج : اكل الشوكولاتا
تاريخ التسجيل : 22/01/2008
رد: للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
طبعا تسلم ايدك
ونصائح مفيده لنا
ميرسى يا قمر
ونصائح مفيده لنا
ميرسى يا قمر
سندريلا المنصوره- نائبة المشرف العام
-
عدد الرسائل : 1812
العمر : 34
الوظيفة : طالبه بجامعه المنصوره
المزاج : ميه ميه
تاريخ التسجيل : 01/12/2007
رد: للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
ايوه كده يا ليالي علميه والنبي
اصل عد الجواز الرجل هوا ال بتعزب
اصل عد الجواز الرجل هوا ال بتعزب
MaSrAwY_Sa- نائب المشرف العام
-
عدد الرسائل : 944
العمر : 36
المزاج : يعني
تاريخ التسجيل : 02/12/2007
رد: للبنوتات جديدات العهد بالمطبخ ...... اليكي بعض النصائح
ههههههههههههههههههههه
مش قوي كده يا مصراوي
في بنات بتعرف تطبخ
مش كلهم خيبه
ويا ريت النصايح دي تنفعهم
مش قوي كده يا مصراوي
في بنات بتعرف تطبخ
مش كلهم خيبه
ويا ريت النصايح دي تنفعهم
ليالي- عضو نشيط
-
عدد الرسائل : 542
العمر : 37
الوظيفة : فنانه
المزاج : اكل الشوكولاتا
تاريخ التسجيل : 22/01/2008
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى